De eerste dagen in Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Jelmer, Sjors - WaarBenJij.nu De eerste dagen in Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Jelmer, Sjors - WaarBenJij.nu

De eerste dagen in Bangkok

Door: jelmer en sjors

Blijf op de hoogte en volg Jelmer, Sjors

03 December 2011 | Thailand, Bangkok

Hier zijn we dan, ons eerste verslag van de dingen die we doen en gaan doen!
Na het zware afscheid op schiphol zijn we het vliegtuig naar Heatrow ingestapt. Voordat we het wisten waren we daar,we hebben zelfs de tijd ingehaald! we vertrokken om 5 voor zes en kwamen kwart voor zes aan. Na eerst een lekker pizzatje gegeten te hebben gingen we 4 uur later weer in het vliegtuig met eindbestemming Sydney, gelukkig had hij een tussenstop in Bangkok! In het vliegtuig waren vooral oudere vakantiegangers, maar wij hadden het geluk naast ongeveer de enige andere backpakker te zitten. We hebben onze plannen gedeeld en hebben besloten de eerste dagen samen wat op te trekken. In het vliegtuig had iedere stoel zijn eigen tv-tje waarop je series en films kon kijken. Mede daardoor ging de vlucht redelijk vlot ook al kwam er van slapen niet veel door een paar huil baby's vlak naast ons. Moe maar opgewekt kwamen we om 5uur aan op het vliegveld. Op de heenreis dus geen problemen gehad. Meteen nadat we het vliegveld uitliepen hebben we de taxi genomen naar Khoa-san road, de backpakkers straat van Bangkok. Samen met pepijn (die jongen uit het vliegtuig) zijn we gaan zoeken naar een betaalbaar hostel. We hoefden niet veel moeite te doen want we kwamen meteen iemand tegen die het goedkoopste en beste hostel van Bangkok kende. Blij dat we die man tegengekomen waren gingen we op weg naar zijn hostel. Onderweg bleek echter dat heel Bangkok vol staat met uitstekende en zeer goedkope hostels. Na enig onderhandelen kozen we voor het hostel At Home, om ons ondanks de heimwee toch nog een beetje 'thuis' te voelen! Na ons geinstalleerd te hebben in onze kamer zijn we een rondje gaan lopen over Khoa-san road, dat er ongeveer uitziet als de Barstrip op Chersonissos, zijn we na een biertje of twee toch maar gaan slapen. Na een schoonheidsslaapje van 12uur zijn we vandaag een stuk frisser begonnen. We zijn vandaag met de Tuk-tuk door Bangkok gaan toeren voor het sappige prijsje van 60 Bath, wat omgerekend 1,5 euro is! We hebben veel mooie tempels gezien, en bij de Tourist Office Bangkok meteen een vervolg van onze reis besteld. 6 December gaan we met de bus en boot op weg naar Koh Phangan, waar we ook meteen tot en met 12 December een mooi appartement geboekt hebben. 10 December maken we onze eerste Full moon party mee! Om een beetje in de juiste stemming te geraken gaan we vanavond de Bangkok-Strip is van dichterbij bekijken!

• 03 December 2011 - 11:20

Marijke:

Hé jongens, wat leuk om nu al een eerste verslag te lezen! Ziet er leuk uit allemaal. Hoe bevalt het hostel en het eten? Hier inmiddels heel veel regen en kilte. Maar.... natuurlijk wel een Sinterklaasfeest in het verschiet. Doen jullie er daar ook nog iets aan? Ik zal opa en oma proberen over te halen om bij de buren jullie blog te volgen. Blijven ze ook een beetje op de hoogte.

Groetjes van papa en mama

• 03 December 2011 - 13:58

Zilla:

WEl laffe borrelaars , 2 biertjes wel gelijk matti(s)

• 03 December 2011 - 18:15

Ineke:

Wat een verrassing om al zo snel een fotoverslag te lezen! Jullie zijn al helemaal in de vakantie mood zo te zien, op slippertjes en een colaatje in de hand. Ziet er allemaal heel relaxed uit.
    Geniet er maar van, groeten vanuit een herfstachtig en nat zoeterwoude.

• 03 December 2011 - 22:14

Wilma:

Wat heerlijk om jullie verslag te lezen, veel humor en enthousiasme! De reis-'mode' hebben jullie al te pakken. Wat kan het leven toch mooi zijn! Geniet er van en wij volgen jullie vanuit een nat Ned. Gr. Wilma, Raymond en Alessandra.

• 04 December 2011 - 09:56

Fieke:

Klinkt goed jongens!!
    En die foto´s zien er ook mooi uit, ben jaloers haha. Geniet ervan en Sjors misschien kunnen we vanavond als wij de verjaardag van onze goedheiligman vieren even skypen zodat je er toch nog een beetje bij bent? X

• 04 December 2011 - 10:03

Heleen En Chris:

Hoi Sjors,
    Gave reis om te maken, we gaan het blog zeker volgen, dus keep postin'!
    Groeten uit Voorschoten

• 04 December 2011 - 11:35

Wieneke:

Toch jammer dat jullie niet kwamen opdagen op de werkbespreking, gelukkig maakt Lucas een uitgebreid verslag wat ik jullie van de week zal mailen, graag uit jullie hoofd leren voor 2 april ;-)!!

Have fun boys, jullie worden NU AL gemist!!

• 04 December 2011 - 19:38

Reint:

mail je ook nog ooit eens terug jelmer
    en fijna nieuwes dagen daar

• 03 Januari 2012 - 14:24

Pepijn:

Wat een leuke jongen die naast jullie in het vliegtuig zat.